Spa One

Een nieuwe look voor de grootste spa van Brabant

Jaar

2023

Klant

Spa One

Branding

Nul tot Honderd

Spa One, een oase van ontspanning net buiten Breda, heeft zichzelf een nieuw gezicht gegeven. De bestaande huisstijl, die al geruime tijd als gedateerd werd ervaren, maakte plaats voor een frisse wind. In het verleden ontbrak een samenhangend geheel en ontbrak een algemene brandguide, maar dat is nu verleden tijd.

Nul tot Honderd, die Spa One in de eerste stadia al een gezicht gaf, keerde terug om een completere en eigentijdse huisstijl te creëren, inclusief een volledig vernieuwde website. Jarenlang waren er diverse media-uitingen, maar een uniform geheel ontbrak. Het was hoog tijd om Spa One te voorzien van een vernieuwde uitstraling die past bij de huidige tijd.

Het traject begon met grondig onderzoek naar de concurrenten van Spa One, om zo de juiste structuur voor de website te bepalen. Nieuwe foto’s werden gemaakt om de nieuwe huisstijl te ondersteunen en de website en andere media-uitingen te verrijken.

Mijn rol begon met het analyseren van concurrenten en het opdoen van inspiratie, gevolgd door het opstellen van een menustructuur in samenwerking met de klant. Na goedkeuring van de klant werden wireframes ontworpen voor de belangrijkste pagina’s. Pas toen alles in harmonie was, kon ik beginnen met het daadwerkelijke ontwerp.

De website bevindt zich momenteel in de ontwikkelingsfase en zal later dit jaar haar vernieuwde gezicht online presenteren. Spa One, nu nog meer dan voorheen, staat klaar om haar gasten een ongeëvenaarde ervaring van ontspanning en luxe te bieden.

Meer werk
Meer werk
Meer werk
Meer werk
Meer werk
Meer werk