Ontwerp, Ren, Groei: De Drievoudige Kracht van Bryan Purvis

Mijn naam is Bryan Purvis, een 27-jarige inwoner van Breda, mijn geboorteplaats. Mijn interesse in het ontwerpvak ontstond tijdens mijn vorige studie mediavormgeving aan het MBO, waar ik me vooral toelegde op grafische vormgeving. Na het behalen van mijn mbo-diploma besloot ik mijn kennis verder te verdiepen door de studie Communication Multimedia Design (CMD) te volgen aan Avans.

Na het afronden van mijn diploma ben ik bij mijn stagebedrijf, Nul tot Honderd, in dienst getreden. Daar ben ik gestart als Allround Designer en vervolgens gegroeid tot Web Designer. Mijn taken bestonden voornamelijk uit het ontwerpen en bouwen van websites, met af en toe grafische opdrachten.

Bij het doorlopen van een ontwerpproces zoek ik constant naar nieuwe uitdagingen om mijn vaardigheden te verbeteren. Ik ben bereid om nieuwe dingen te leren en mijn kennis in het vakgebied uit te breiden. Mijn streven is om kwalitatief hoogwaardig werk af te leveren, waarbij ik veel aandacht besteed aan details. Door onderzoek te doen, inspiratie op te doen en samen te werken met anderen, probeer ik tot een goed doordacht concept te komen.

Naast mijn werk heb ik ook interesse in fotografie en wil ik graag mijn kennis op dat gebied vergroten. Buiten mijn tijd achter de computer breng ik actief door in de sportschool en houd ik me bezig met hardlopen. In 2024 staat het lopen van een marathon op mijn planning, omdat ik geloof dat fysieke activiteit bijdraagt aan mijn mentale scherpte en doorzettingsvermogen. Discipline en structuur zijn eigenschappen waar ik waarde aan hecht.

Ik besteed ook tijd aan het lezen van verschillende persoonlijke ontwikkelingsboeken om mijn algemene kennis te vergroten en mijn persoonlijke groei te bevorderen.

Download mijn CVNeem contact op

Mijn expertises

1.

Grafisch Design

Grafisch design is de kunst van het doelgericht combineren van visuele elementen zoals beeld, tekst en illustraties om effectieve communicatie te bewerkstelligen. Het omvat het ontwikkelen van visuele concepten en lay-outs voor diverse media, en speelt een cruciale rol in het vormgeven van merkidentiteit en het overbrengen van informatie met impact.

2.

Web Design

Web design is de gerichte kunst van het creëren van aantrekkelijke en functionele online interfaces, waarbij lay-out, kleurenpalet, typografie en interactieve elementen samenkomen. Het omvat het plannen en vormgeven van websites voor een optimale gebruikerservaring en ter ondersteuning van de doelstellingen van de website-eigenaar.

3.

Fotografie

Fotografie is de kunst van het doelbewust vastleggen van beelden met behulp van visuele elementen zoals compositie, belichting en perspectief, om krachtige visuele verhalen te vertellen. Het omvat het beheersen van technische aspecten van camera's en het creatief aanpassen van visuele elementen om emoties en boodschappen over te brengen. Fotografie speelt een cruciale rol in het vastleggen van momenten, het overbrengen van emoties en het visueel communiceren van verhalen.