Deltalent

Een nieuw webdesign voor een sportief merk

Jaar

2023

Klant

Deltalent

Branding

Nul tot Honderd

Deltalent, een bron van sportieve begeleiding, schittert nu in een vernieuwd jasje dankzij een grondige transformatie door Nul tot Honderd. Voorheen vastgeroest in een verouderde branding, strategie en website, die hun aantrekkingskracht op de doelgroep verloren had.

Met zorgvuldig onderzoek als kompas ontstond een frisse huisstijl, begeleid door een gloednieuwe website. Mijn toewijding aan dit project omvatte het doorspitten van de concurrentie, het putten uit inspiratie die naadloos aansloot bij de nieuwe identiteit, en een kritische analyse van de bestaande pagina’s en de menustructuur/sitemap. Mijn doel was niets minder dan een voorstel voor een website dat niet alleen nieuwe aanmeldingen zou stimuleren, maar ook potentiële leden zou informeren.

Gevolgd door de ontwikkeling van een styleguide met essentiële elementen, en het creëren van wireframes voor verschillende hoofdpagina’s, ontstond een heldere route voor het websiteontwerp. Een homepagina-ontwerp werd zorgvuldig vormgegeven en ter goedkeuring voorgelegd aan de klant voordat het volledige ontwerptraject werd ingezet. Na akkoord over het desktopontwerp volgde de ontwikkeling van een even soepele mobiele versie.

Pas nadat het definitieve ontwerp volledige goedkeuring had verkregen, werd de website gerealiseerd. Deltalent straalt nu niet alleen in de wereld van hockey, atletiek, rugby, schaatsen, voetbal en handbal, maar ook online, als een eigentijdse, aantrekkelijke en informatieve bron voor zowel nieuwe aanmeldingen als toekomstige leden.

Bekijk de site
Meer werk
Meer werk
Meer werk
Meer werk
Meer werk
Meer werk